Glassmart

Constructor de Terase cu sticla securizata

TERMOPAN CU JALUZELE GLASSMART

SISTEME DE BALCOANE DIN STICLĂ SECURIZATA GLASSMART

Deoarece la sistemele normale de sticlă pliabilă se pierdea căldură, Sistemul de Balcoane din Sticlă Securizata Termopan este special creată pentru a rezolva această problemă. 


În felul acesta produsul izolează mai bine termic, fonic și apă. Combinația de sticlă izolatoare folosește sticlă temperată dublă în felul următor: 4+9+4, 4+20+5 și 4+22+4 (pentru sisteme cu jaluzele). La îmbinarea a două geamuri este utilizat fitil intermediar de aluminiu. La îmbinarea celor două geamuri sunt folosite fitile cu două fețe, care sunt conectate la piesele de aluminiu. 


Acesta este un produs ideal în transformarea balconului într-o cameră. Lățimea panelului poate fi între A0-90 cm. Iar lungimea sistemului poate fi de cel mult 250 cm. Si Lungimea recomandată este 250 cm. Pe fiecare panel sunt folosite 2 roți și 2 rulmenți. Cum distribuția greutății este egală pe fiecare rulment, sistemul se mișcă fără dificultăți. Rulmenții folosinți sunt mai mari decât ceilalți rulmenți de pe piață. Se folosesc rulmenți 629 ZZ.

Este un produs care poate funcționa atât pe șină de jos, cât și pe șină sus. In sina de jos existe un sistemul de jgheaburi proiectat de GlasSmart si utilizat pentru a nu permite pătrunderea apei. Geamul folosit în zonele care sunt predispuse la vând sunt geamurile 4+20+5mm. Se pot folosi și geamuri temperate pe ambele fețe. La sistemele de jaluzele grosimea geamului este de 22 mm. Motivul pentru care se ia un decalaj de 22 mm între două geamuri este din cauza aplicabilității jaluzelelor. Sistemul este un fel de sistem izolant de sticlă și sistem de jaluzele.

Lățimea panelelor poate fi între 40 – 90 cm.

Înălțiema maximă a sistemului trebuie să fie de cel mult 300.

Dimensiunile sticlei securizate de termopan  

4+9+4=17mm  , 4+20+5=29 mm și 4+22+4=30mm (pentru sisteme de jaluzele) sticlă temperată dublă

MATERIALE: ALUMINIU, ACCESORII, STICLĂ TEMPERATĂ

 
CONTACTEAZA-NE
0730866694

© 2023 Glassmart

Theme by Anders Norén

ro_RORomână