Glassmart

Constructor de Terase cu sticla securizata

TERASA DIN STICLA SECURIZATA GLISANTA

Sistem Glisant cu Sticla Securizat 8-10 mm.

Sisteme de glisant cu sticla securizat este ideal pentru spațiile unde nu aveți spațiu suficient, cum ar fi biroul dumneavoastră sau pentru decorațiune interioară. Acest sistem oferă posibilitatea de a utiliza în locurile care sunt mai sus decât podeaua. Cu jutorul rulmenților capacele acestora se pot muta în dreapta și în stânga. În plus, deoarece panelele nu se deschid în interior sau în exterior veți face economie de spațiu si deoarece puteți să vă utilizați spațiul mai bine.

Încuietorile montate pe panele: * Spanioletă cu broască, *Închuietoare piscină *Mâner Klepsi

Prin intermediul opțiunilor precum încuietoare obțineți siguranță deplină. Deoarece panelele sunt proiectate special sistemul se poate trage cu ușurință. Puteți deschide panelele la dreapta sau la stânga. Prin intermediul sistemului care îmbină sistemele inferioare cu cele superioare puteți adapta aceste sisteme cu ușurință chiar și la proiectele dumneavoastră cele mai mari.

 

S-a încercat pe cât posibilul ca accesoriile sistemului să se ascundă. În felul acesta specialiștii noștri din cadrul departamentului de Cercetare și Inovație au pregătit Sistemul GlasSmart cu Prag folosind sticlă temperată de 8 sau 10 mm. Alegem pentru dumneavoastră Accesorii din Plastic din Fibră de sticlă care nu necesită întreținere. Rolele noastre de înaltă calitate care nu necesită întreținere sunt utilizate în sistemul de mișcare și lucrează pe orizontală, au rulmenți din oțel inoxidabil cu piese interioare și două roți sunt împerecheate în profilul inferior în structurile aripilor. În aripile superioare, se folosesc ghiduri din plastic din fibră de sticlă. În acest sistem au fost utilizate 650 de tipuri de peri în profilele superioare și inferioare pentru a menține atmosfera internă la un nivel optim.

În acest sistem, puteți realiza proiectul dvs. de închidere a balconului de sticlă în profiluri de aluminiu cu peste 300 de culori RAL: de la gri de aluminiu, bronz, mat sau aplicații lucioase. Aveți opțiunea de a alege un model din lemn pentru suprafață.


Lățimea panelelor poate fi între 40 – 2500 cm.
Înălțimea maximă a sistemului trebuie să fie de cel mult 3500 cm.
Dimensiunile sticlei temperate: 8 și 10 mm.

MATERIALE: ALUMINIU, ACCESORIILE, STICLĂ TEMPERATĂ

CONTACTEAZA-NE
0730866694

© 2023 Glassmart

Theme by Anders Norén

ro_RORomână