Glassmart

Constructor de Terase cu sticla securizata

TERASA DIN STICLA SECURIZATA CU TERMOPAN GLISANTA

SISTEME glisant cu geam termopan GLISANTA

Sistemele Glisante din Geam Termopan au fost dezvoltate luând în considerare aspectele care lipsesc din acest produs. În același timp acest produs a fost proiectat ținând cont de tehnicile de instalare ușoare. Puteți folosi Sistemele Glisante din Geam Termopan pentru locuințe, restaurante, grădini de iarnă. Deoarece geamurile sunt din termopan și pe ambele fețe se asigură cu izolație mai eficientă, în seria geamurilor termopan glisante face ca acest produs să fie mai eficient, mai sigur și implicit mai economic. Geamurile pot avea diverse culori și caracteristici. În felul acesta puteți trăi în confort în orice anotimp. Pentru a oferi mai multă siguranță și pentru o precauție împotriva spargerii, geamurile sunt izolate cu geam temperat pentru o mai bună siguranță și precauție. 

Sisteme geamurilor glisante din termopan este ideală pentru biroul dumeenavoastră sau pentru decorațiunea interioară. Acest sistem oferă posibilitatea de a utiliza în locurile care sunt mai sus decât podeaua. Cu jutorul rulmenților capacele acestora se pot muta în dreapta și în stânga. În plus, deoarece panelele nu se deschid în interior sau în exterior veți face economie de spațiu.

Încuietorile montate pe ușă: * Spanioletă cu broască, *Închuietoare piscină *Mâner Klepsi


Prin intermediul opțiunilor adăugate, cum ar fi încuietoarea obțineți siguranță deplină. Deoarece panelele sunt proiectate special sistemul se poate trage cu ușurință. Puteți deschide panelele la dreapta sau la stânga. Prin intermediul sistemului care îmbină sistemele inferioare cu cele superioare puteți adapta aceste sisteme cu ușurință chiar și la proiectele dumneavoastră cele mai mari. 


S-a încercat pe cât posibilul ca accesoriile sistemului să se ascundă. În felul acesta specialiștii noștri din cadrul departamentului de Cercetare și Inovație au pregătit Sistemul Glisant cu Prag folosind geamuri temperate cu 17 mm, 20 mm care sunt denumite Geamuri Termopan cu Prag GlasSmart. 


În standarde, proiectăm distanța interioară a zonei de așezare a sticlei de 17 mm ca fiind 4 + 9 + 4 mm,a sticlei de 18mm ca fiind 4+10+4mm iar distanța interioară a zonei de așezare a sticlei de 20 mm ca fiind 4 + 12 + 4 mm. Însă acest aspect este în totalitate la alegerea clienților. Alegem pentru dumneavoastră Accesorii din Plastic din Fibră de sticlă care nu necesită întreținere. 


Rolele noastre de înaltă calitate care nu necesită întreținere sunt utilizate în sistemul de mișcare și lucrează pe orizontală, au rulmenți din oțel inoxidabil cu piese interioare și două roți sunt împerecheate în profilul inferior în structurile aripilor. În aripile superioare, se folosesc ghiduri din plastic din fibră de sticlă. În acest sistem au fost utilizate 650 de tipuri de peri în profilele superioare și inferioare pentru a menține atmosfera internă la un nivel optim. Alegând sistemul glisant cu panele din termopan puteți realiza proiectul dumneavoastră de închidere a balconului de sticlă în profiluri de aluminiu cu peste 300 de culori RAL: de la gri de aluminiu, bronz, mat sau aplicații lucioase. Aveți opțiunea de a alege un model din lemn pentru suprafață.

Lățimea panelelor poate fi între 40 – 2500 cm.
Înălțimea maximă a sistemului trebuie să fie de cel mult 3500 cm.
Dimensiunile sticlei temperate sunt: 4+9+4  =17mm,4+10+4=18mm, 4+12+4=20 mm.
MATERIALE: ALUMINIU, ACCESORIILE, STICLĂ TEMPERATĂ

CONTACTEAZA-NE
0730866694

© 2023 Glassmart

Theme by Anders Norén

ro_RORomână