Glassmart

Constructor de Terase cu sticla securizata

SISTEME VITRINE DIN STICLA CU PRINDERE SUS

SISTEME DE VITRINE CU PRINDERE DE SUS

Sisteme de vitrine cu prindere de sus este special conceput pentru spațiile interioare și intrările din magazin. Produsul conferă o vizualitate estetică spațiilor interioare și intrărilor din magazin. Deoarece puteți strânge despărțitoarele de sticlă acestea se pot strânge într-o singură parte și vor crea astfel un spațiu foarte mare. Deoarece panelele acestui sistem nu au contact cu podeaua, pe podea nu mai este nevoie de montarea unui sistem suplimentar pe șine. Deoarece acest produs poate fi folosit oriunde, puteți folosi produsul pentru separarea camerelor dumneavoastră.

Sistemul a fost proiectat ecologic. Produsul poate fi tras în ambele părți și puteți să-l pliați în interior. Puteți seta înălțimea în funcție de preferințe. Cu sistemul de blocare interioare și exterioare puteți asigura siguranță spațiile existente. Panelele au proprietățile de a se mișca în sus. Pe fiecare panel este poziționat 1 roată (cu rulment dublu) care se mișcă pe orizontală. Componentele rulmenților roților sunt din oțel inoxidabil.

La acest produs s-a folosit Sticlă securizată 10mm. Compartimentele din sticlă sunt fixate în siguranță pe profilele de aluminiu cu ace ascunse și adezivi speciali.

Proprietățile sistemului

NUMELE SISTEMULUI: SISTEME VITRINE CU PRINDERE DE SUS (10 mm,)
MATERIALE: ALUMINIU, ACCESORII, STICLĂ SECURIZATĂ
LUNGIMEA MAXIMĂ A PANELELOR: 3500 mm
LĂXIMEA MAXIMĂ A PANELELOR: 1200 mm

© 2023 Glassmart

Theme by Anders Norén

ro_RORomână