Glassmart

Constructor de Terase cu sticla securizata

SISTEME DECK GLASSMART

SUPRAFAȚĂ CARE NU ALUNECĂ

Sistemele GlasSmart Compozit Deck produse din particule de lemn de înaltă calitate și tratate special pe suprafețele lor asigură o suprafață sigură și antiderapantă care poate fi folosită pe terase, porțiunile de pe marginea piscinelor, porturi marine și toate locurile umede.

SISTEMELE GLASSMART DECK VĂ ADUCE LA UN LOC CĂLDURA LEMNULUI ȘI DURABILITATEA POLIMERULUI.

Durata de utilizare ale lemnului în mediul extern este foarte limitată. De 2 ori pe an veți fi nevoiți să lăcuiți și să tratați alte chimicale protectoare podeaua dumneavoastră din lemn. Cu timpul capetele șuruburilor vor ieși la suprafață, iar umiditatea va face ca suprafețele să alunece. Deși prețul de cumpărare al lemnului nu este ridicat, problema este reprezentată de cheltuielile de întreținere pe termen lung. Pentru toate aceste probleme Sistemele GlasSmart Compozit Deck reprezintă soluția ideală. 


Acest produs poate fi utilizat atât în suprafețele de decor, cât și pe suprafețele de lângă marginea piscinelor. Produsul este rezistent, sigur și are o durată mare de utilizare.

SISTEMUL CU CLIPS ASCUNS, FOARTE UȘOR DE UTILIZAT

Fie că este vorba de oțel inoxidabil sau plastic, sistemul de clipsuri ascuns face ca aplicațiile GlasSmart Compozit Deck să fie o soluție robustă, rapidă, practică și ideală. În același timp acest sistem vă permite să schimbați profilul dorit fără nicio deteriorare.

GARANȚIE PENTRU SPARGERE ȘI DESPRINDERE

Produsele GlasSmart Compozit Deck vă pune la dispoziție o suprafață sigură pentru copii și apropiații dumneavoastră. De acum nu mai trebuie să vă îngrijorați că vă vor intra în picior vârfurile șuruburilor ruginite sau desprinderi care vă vor înțepa.

CONTACTEAZA-NE
0730866694

© 2023 Glassmart

Theme by Anders Norén

ro_RORomână