Glassmart

Constructor de Terase cu sticla securizata

SISTEME DE USI FOTOCELULE

Sistemele de uși fotocelule sunt fabricate pentru a se potrivi aproape în orice clădire. Când vă apropiați de ușă datorită senzorilor sensibili la mișcare, ușa se deschide automat și se închide din nou în timpul specificat. 


Fotocelele de siguranță previn coliziunile. Amprenta digitală, accesul cu parolă, telecomanda, sistemele de carduri pot fi aplicate. Funcționează ca o singură aripă și aripă dublă în funcție de lățimea zonei de tranziție. Sticla laminată rezistentă la șocuri este utilizată în rama din aluminiu. Dacă este necesar, cana este aplicată sub formă de sticlă temperată fără ramă.in spațiile cu uși fotocelule, usi normale devine dificilă menținerea căldurii existente în interiorul ușilor de aceea, ușa cu fotocelule, cunoscută și sub numele de ușă de deschidere automată, este exact pentru nevoile dvs.

Cu uși fotocelule cu senzori, puteți ajusta zgomotul exterior, frigul și temperatura din interior. Prin detectarea persoanei care se apropie cu senzorul persoanei, ușile noastre se deschid automat, astfel încât aerul din interior să poată fi fixat regulat.

CONTACTEAZA-NE
0730866694

© 2023 Glassmart

Theme by Anders Norén

ro_RORomână