Glassmart

Constructor de Terase cu sticla securizata

ROLLINGROOF-BIOCLIMATIC RETRACTABILA

Sistemul Rolling Roof (Bioclimatic) poate fi utilizat în orice loc.

Oferind astfel o combinație de mișcare de pliere și adunare, care nu este oferită de niciun alt sistem de acoperiș glisant din lume. Acest sistem poate fi utilizat fie în scop personal, fie în scop comercial. Cu acest produs este posibil ca toate spațiile fie ele deschise, fie închise dar transparente să le transforme în spații elegante și funcționale.

Prin intermediul panelelor care se deschid din orice unghi, produsul ne oferă posibiltiatea de a beneficia de razele solare atât cât ne dorim.


Acesta este un sistem de acoperiș prin care panelurile acționează suprapuse și se adună la un model fix. Produsul poate fi deschis atât începând de sus, cât și manual sau prin intermediul motorului acționând de jos în sus. În formarea sistemului sunt utilizate profile speciale din aluminiu, cu punți termice și, opțional se pot utiliza materiale policarbonate sau acoperite cu sticlă. Prin intermediul profilelor de aluminiu utilizate nu mai este nevoie de instalarea unei construcții de suport. În felul acesta produsul conferă locuinței dumneavoastră un aspect mai estetic.

 Sistemele Rolling Roof au fost dezvoltate pentru a crea medii pline cu lumină de zi filtrată, protejând de toate efectele negative ale soarelui. Prin intermediul grădinii de iarnă aveți posibilitatea de a crea spații închise dar transparente care sunt elegante și în același timp utile. Încăperile le puteți folosit atât în scop personal, cât și comercial. 

Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul

Acoperișul priabil bioclima este un sistem de acoperiș prin care panelurile acționează suprapuse și se adună la un modul fix. Datorită foliei de policarbonat utilizate în acest sistem, există pierderi minime de temperatură în timpul încălzirii și răcirii. Cel mai mare avantaj al policarbonatului este că acesta este 100% anti – spargere. Este ușor și economic. Acest produs poate fi montat pe fațade de orice fel: fixe, glisante, pliabile simple sau cu canale duble, geamuri de orice dimensiuni.

Datorită mișcării de pliere a panourilor, curățarea exterioară a panourilor poate fi posibilă din interior fără a urca pe acoperiș. Sistemele de panouri din aluminiu sunt din aliaj de aluminiu cu o rezistență specială și sunt colorate cu vopsea electrostatică pentru cuptor. Se poate utiliza orice culoare doriți. Datorită vopselei electrostatică pentru cuptor produsul are o durată lungă de viață. Sistemul Bioclima (Rolling Roof) este cea mai bună soluție pentru restaurantele și cafenele unde fumatul este interzis.


Datorită mișcării de pliere a panourilor, acesta nu își pierde caracteristica de umbrire atunci când ventilația de pe acoperiș este pornită. Profilele proiectate special asigură ventilația fără a fi afectate de ploaie și zăpadă chiar și atunci când sistemul este pornit.

Produs din diferite construcții transportatoare, este potrivit pentru toate condițiile meteorologice.
Este un sistem de umbrire care face ca spațiile pasive să fie ușor utilizabile în condițiile de iarnă.
Domenii de aplicare:
Cafenele, baruri, restaurante, locuințe, piscine, grădini de iarnă.

CONTACTEAZA-NE
0730866694

© 2023 Glassmart

Theme by Anders Norén

ro_RORomână