Glassmart

Constructor de Terase cu sticla securizata

SISTEM DE COPERTINE RETRACTABIL

Datorită experienței noastre în domeniu, implicării în proiectare, calculul static, proiectarea, fabricarea și instalarea vă sprijinim în toate etapele astfel încât la final să vă putem livra proiectul la cheie.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru toate proiectele și întrebările dumneavoastră. 

Sistemul de prindere este un sistem structural care este format prin utilizarea de învelitori textili (panele) și/sau cabluri care iau doar forța de tracțiune totală sau parțială.

Oferă posibilitatea de a permite luminii să pătrundă în diverse spații. Acolo unde este necesar poate realiza mai multă transmisie de lumină decât materialele transparente convenționale sau poate reduce transmiterea luminii prin intermediul unui acoperiș special. În plus, prin materialele transparente produsul poate crea spații închise la factorii externi dar luminoase în același timp.

Sistemul calculează rezistența la factorii externi precum: zăpadă, ploaie, vânt și cutrumur, la nevoie. 

Într-un spațiu deschis nu sunteți nevoit să vă expuneți razelor ultraviolete ale soarelui. Datorită mecanismului telescopic al angrenajului, produsul poate fi amplasat cu ușurință oriunde în zona aleasă, iar sistemul nostru de Copertine Rectactabile, în care operațiunile de deschidere și închidere nu creează o problemă, va fi adesea precum o umbră întunecată și vă va fi alături ca un protector sigur în cazul ploii surprinzătoare.

 

Proiectarea

Când veți arunca un ochi asupra produselor noastre de Copertine Rectactabile veți observa cu ușurință că produsele noastre sunt diferite de proiectele tradiționale.
Tocmai în acest punct considerăm că angajații noștri tehnici trebuie să forțeze limitele creativității în funcție de necesitățile clienților.

Firma noastră se străduiește să creeze spații elegante dincolo de structurile convenționale cu panele, oțel, cablu și alte componente ale construcției.

Echipa noastră lucrează pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele, intrând în dialog în fiecare etapă a dezvoltării proiectării indiferent de cât de mic sau mare este proiectul dumneavoastră.

Întreținere și Întărire

Relația noastră cu clienții care au cumpărat produsul Copertine Rectactabile nu se încheie cu finalizarea proiectului și nici cu sfârșitul perioadei de garanție; firma noastră oferă, de asemenea și servicii de întreținere și consolidare pentru ca produsul să-și păstreze aspectul și eleganța în timp. 


Acest serviciu cuprinde curățenia de bază, curățenia în profunzime, scoaterea și depozitarea sezonieră, evaluare și consolidare structurală cuprinzătoare, precum și modificările structurale în funcție de cerințele clientului.

 Dacă este necesar, toate husele și accesoriile pot fi îndepărtate și vopsite, galvanizate etc. Astfel, curățarea și întreținerea este făcută și apoi produsul este inserat la locul lui.

Se execută produse de Copertine Rectactabile. Pentru ca produsele și sistemele să aibă o perioadă lungă de utilizare și pentru a oferi siguranță acestea trebuiesc supuse la control și întreținere în mod constant. Din cauza condițiilor meteorologice și a mediului care sunt nefavorabile, a accidentelor și a utilizării necorespunzătoare, pot exista riscuri în sistem care nu pot fi prevăzute.

Toate echipele noastre au experiența, cunoștința, abilitățile necesare pentru a evalua eventualele probleme primite de la client.  

Aplicare

Echipele noastre care fac parte din Copertine Rectactabile sunt concentrate să creeze structuri arhitectuale permanente. Toate acestea sunt posibile deoarece ei cunosc valoarea timpului pentru crearea de structuri arhitecturale permanente, iar datorită experiențelor pe care le au și prin dialogul permanent cu coordonaorul de proiect creează structuri arhitectuale.

Echipele noastre sunt incluse în procesul proiectului cu mult timp înainte să se efectueze montarea Sistemelor Copertine Retractabile Suspendate. În felul acesta echipele se asigură că echipamentele de instație sunt eficient realizate prin forță de muncă eficientă.

CONTACTEAZA-NE
0730866694

© 2023 Glassmart

Theme by Anders Norén

ro_RORomână