Glassmart

Constructor de Terase cu sticla securizata

PERGOLA RETRACTABILA CU LED

Produsul a fost proiectat pentru a vă oferi același confort fie sub cerul înstelat sau însorit.

În același timp produsul vă oferă posibilitatea de a profita de spațiile tradiționale și moderne populare.


Sistemul de copertină pliantă este folosită în domenii largi precum grădina de iarnă, hoteluri, restaurante, cafenele și cofetării.


Funcționarea sistemului se realizează prin rabatarea copertinei la o anumită viteză. Dacă doriți puteți să vă feriți sau să vă folosiți de razele solare.


Sistemul Pergolă GlasSmart este un sistem sigur în totalitate, robust și rezistent la apă. Țesăturile utilizate sunt de tip blockout, neinflamabile și nu sunt afectate de soare.


Produsele noastre de Pergolă GlasSmart sunt produse din profile de aluminiu. Sistemul și luminile led din sistem sunt controlate prin telecomandă. Luminile LED sunt ascunse în profilele de aluminiu. În partea din față a produsului există un sistem de jgheaburi. În plus, deoarece în timpul instalării sistemului se folosesc șuruburi și piese de racord inoxidabile, sistemul este proiectat pentru o funcționare fără probleme.


Produsele noastre de Pergolă GlasSmart sunt special fabricate din aliaj de aluminiu de înaltă rezistență. Este produs cu vopsea electrostatică.


Indiferent de condițiile meteorologice, asupra produsului nu apare nicio problemă precum ruginirea, fisurarea și nefuncționalitatea. În zonele exterioare nu dăunează aspectului arhitectural.


Produsele noastre de Pergolă GlasSmart reprezintă o soluție avansată care permite utilizarea produsului ani de zile în aer liber chiar și în condiții meteorologice nefavorabile.

 

Pergolă GlasSmart reprezintă totalitatea sistemului de colectare sau de deschidere a motorului cu ajutorul senzorilor sau a comenzilor.

Pergolă GlasSmart de copertină pot fi utilizate în toate modelele de copertină, cu excepția copertinelor fixe. 

Pergolă GlasSmart pot înfășura țesătura copertinei pe rulou cu ajutorul motorului sau pot colecta țesătura întinsă de la capătul sau la începutul zonei de utilizare cu ajutorul profilelor. Astfel, spațiul dorit este complet închis sau deschis.

SPECIFICAȚII TEHNICE PENTRU COPERTINA PERGOLĂ GLASSMART

Pentru ca sistemul să funcționeze corect, diferențele de pantă din spate și față trebuie să fie de cel puțin 15%.

Sistemul folosește o țesătură de culoare neagră black – out dopată în pvc tridimensional. Este o marcă Sio – line, fiind produs în Macedonia, orașul Skopje.

Culoarea țesăturii poate fi crem, alb, gri, negru sau orice altă culoare doriți.

Greutatea totală a țesăturii este de 830 gr/m2. Își păstrează proprietățile la temperaturi cuprinse între -30 C/+70 C (DIN 53361)

Rezistență la rupere 250 N (DIN 53363)

Materialul este rezistent la apă, la foc, la razele UV ale soarelui și nu putrezește.

Țesăturile și îmbinările HF sunt fabricate de o mașină de sudură completă automată de înaltă frecvență de 25 KW.

Sistemul poate purta o încărcătură de 120 kg de zăpadă pe metru pătrat, iar rezistența la vând a fost testată la o viteză de 88 km/h.

 

Profilel de drenaj de ploaie din față sunt din aluminiu T6 și au dimensiuena de 150x160x3 mm.

Profilele picioarelor purtătoare sunt din aluminiu T6 și au dimensiunea de 120x80x3 mm și 100x100x3 mm.

Profilele utilizate sunt vopsite cu culoare preferențială cu vopsea electrostatică (vopsire la cuptor).

Curea de distribuție T10, care asigură mișcarea sistemului este realizată în Italia și are suport de oțel.

Toate șuruburile, știfturile, piulițele și elementele de fixare utilizate sunt din oțel inoxidabil.

Îmbinările sistemului cu profilul șinei sunt susținute și sprijinite, astfel probabilitatea de a intra scurgeri de apă și vânt este redusă la zero.

Sistemul care transmite mișcarea motorului către cureaua de distribuție este o conductă specială și există o probabilitate foarte mică ca centura de sincronizare să se defecteze.

O foaie trapezoidală lată de 80 cm este utilizată pentru a proteja elementele de mișcare mecanică și țesătura împotriva diverselor amenințări ale mediului atunci când sistemul este în poziția închisă.

Axele mișcătoare ale acoperișului au dimensiuena de 60×80 mm, iar piesele locomotoare au dimensiunea de 60×40.

Rotilele care permit mișcările pe axă funcționează pe șină fără probleme.

Perimetrul sistemului poate fi închis cu geam pliabil sau glisant. Se poate utiliza ca grădină de iarnă.

GLASSMART este un sistem de copertină pe șine proiectat în conformitate cu condițiile specific a celor patru anotimpuri.

Sistemul de copertină pe șine GLASSMART este fabricat de compania noastră și prezintă garanție 5 ani. Garanția acoperă întregul sistem.

CONTACTEAZA-NE
0730866694

© 2023 Glassmart

Theme by Anders Norén

ro_RORomână