Glassmart

Constructor de Terase cu sticla securizata

Perete Cortina din Aluminium

Perete cortina din aluminiu
Peretele cortină este un sistem de inginerie, construcție și asamblare care rezolvă concepte arhitecturale contemporane cu combinația dintre aluminiu și sticlă și pune în practică designurile originale.
Peretele cortină este un sistem de placare a fațadei realizat cu cunoștințe și experiență, care va îndeplini cerințele fizicii clădirii împreună cu tehnica modernă de construcție, fără a depinde de proiecte și detalii standard, pentru toate tipurile de proiecte care necesită expertiză specială, cum ar fi clădirile înalte și cladiri de prestigiu ale arhitectilor si inginerilor.
Proiectele sunt gestionate în conformitate cu solicitările clienților și cu scopul proiectului și sunt pregătite sub formă de design 3D, analiză de detalii 2D și studii de culoare.
Unde se folosesc pereții cortină?
-Spitale
-Cladiri administrative
– Clădiri speciale
– Universități
– Institutii publice
– Centre de întâlniri și convenții
– Hoteluri
-Maluri
De ce perete Peretele cortină?
Peretele cortină este o combinație durabilă și funcțională a elementelor portante principale și intermediare utilizate în materialul de aluminiu al exteriorului clădirii în diverse clădiri de tip portant, cu materiale de construcție precum sticlă, placă compozită sau placă de aluminiu.
Protejează de razele solare și de influențele externe nocive.
Protejează clădirile de ploaie, umiditate relativă și zgomot.
Oferă economii de energie, permițând utilizarea izolației.
Fara defecte de culoare si textura.
Întreținerea și repararea sunt mai ușoare.
Este funcțional și estetic. Ușoare.

Sistemele noastre de pereti cortina:
Sisteme clasice de fațadă cu acoperire
Profilul de acoperire din aluminiu de 50 mm (dimensiunile profilului variază în funcție de proiect) utilizat pe suprafața exterioară a sistemului de perete cortină este proiectat ca profile de grilaj orizontale și verticale de 50-180 mm, profile casete și profile de parasolar.
Ferestrele sunt atașate mecanic de axele orizontale și verticale prin intermediul unor profile de presiune sub capac.
Etanșeitatea la aer și la apă a sistemului este asigurată de fitilele EPDM utilizate în interior și exterior.
Se adauga un sistem de ferestre pop-up cu ajutorul profilelor casete termoizolate si neizolate.
Sisteme de perete cortină din silicon - Sisteme structurale de fațadă din silicon
În sistemul de placare a fațadei din silicon, care subliniază eleganța, simplitatea și bogăția vizuală a sticlei, geamurile termoizolante sunt atașate de fațadă cu profile casete de care sunt atașate. Dar acest geam reține praful, murdăria, spuneti nu ploaie, noroi… Sistemul de placare a fațadei din silicon a câștigat admirație pentru etanșeitatea sa după instalare, întreținerea ușoară și ușurința de curățare.
Caracteristica acestui sistem, cunoscut și sub denumirea de Fațadă din sticlă-sticlă, este că aluminiul nu este vizibil atunci când este privit din față, iar între ferestre există o îmbinare de 15 mm lățime și 12 mm adâncime. Etanșarea dintre panourile de sticlă este prevăzută cu fitiluri EPDM și nu se trage silicon de etanșare între geamuri. Profilele suport verticale și orizontale care vor fi utilizate în sistem sunt determinate ca rezultat al calculului static și prezentate sub formă de raport.
Profilele de aluminiu sunt utilizate în sistemele de placare structurală a fațadelor din silicon. Cu toate acestea, deoarece aceste profile de aluminiu nu sunt vizibile din exterior, se va obține un aspect foarte stilat.
 
Între sticlă și panoul de aluminiu se folosește silicon, iar între geamurile termopan se folosește componenta pe care o numim silicon între cele două geamuri. Suntem mereu alaturi de tine cu placari de fatada de calitate atunci cand vrei sa iesi din normal si din nevoile designerilor. 
 

© 2023 Glassmart

Theme by Anders Norén

ro_RORomână