Glassmart

Constructor de Terase cu sticla securizata

PERDEA DE APA

FANTANA PERETE DE APA

Dacă spunem ce este o perdea de apă, este un sistem tehnologic cu buclă de apă care permite apei să curgă artificial ca o cascadă. Sistemele noastre de perdele de apă sunt realizate din oțel inox calitatea 304L si 316.

Cu tehnologia de astăzi, perdelele de apă au început să fie folosite în interior și în exterior.


Astăzi, sistemele de perdele de apă au fost găsite ca obiect decorativ în multe locuri de muncă, birouri, case, grădini și zone. Deși perdeaua de apă pare a fi un sistem simplu, este un sistem dificil de fabricat și funcționat fără probleme. Modelele de perdele de apă GlasSmart care sunt produsul nostru de cercetare și dezvoltare de 8 ani, oferă garanție de 5 ani dacă sunt întreținute periodic.


În modelele noastre de perdele de apă, pe lângă aspectul estetic, poate fi listată ca perdea de apă de sticlă, perdea de apă inoxidabilă, perete de apă, perete de apă cu bule, perete de apa cu linie de pescuit.


Modelele noastre portabile sunt ușor de instalat si transportat în apă . În special în zonele de expoziție și conferințe corecte, aceste sisteme pot fi demontate și folosite ca Cortină de Apă în alt loc. 


Utilizarea perdelelor portabile de apă portabile este în general atractivă pentru expoziții comerciale, expoziții, deschideri, seminarii de petreceri, etc., în ocazii speciale și pentru spații pe termen scurt care se mișcă constant.

Care sunt spațiile publicitare din perdelele de apă? Scopul domeniilor de publicitate este de a atrage atenția asupra clientului țintă pentru a asigura recunoașterea produselor și a mărcilor.


Deoarece podelele cu perdea de apă sunt, în general, perdea de apă de podea de sticlă, perdea de apă de podea inoxidabilă, perdea de apă pentru podea sau marmură, spațiul publicitar este aplicat pe acest aspect.Se aplică sticlă, inox, imagini, fotografii, logo-uri, inscripții și semne cu o singură culoare sau imprimare color cu metoda de gofrare.


Sistemele de perdele de apă creează un mediu decent, cu sunetul și fluxul de apă în mediile utilizate. Cum se aplică perdeaua de apă la interior? Aplicațiile pentru perdele de apă, starea arhitecturală și integritatea structurală a spațiilor sunt asamblate în funcție de;Selectarea și designul materialelor care vor fi utilizate pentru perdeaua de apă se face.

După aceste preparate, structura peretelui, planeitatea pardoselii și modul în care vor fi aplicate materialele sunt decise pentru aplicare interioară.

Proprietățile perdelelor de apă și ale pereților de apă;

 • Perdelele de apă sunt mai igienice decât piscina și fântâna și se curăță ușor cu materiale normale de curățare a gospodăriei.
 • Sticla măcinată și inoxul sunt extrem de sănătoase, deoarece este o substanță naturală
 • Rezistent la substanțe chimice, cum ar fi dezinfectanții, sărurile din piscină etc.
 • Nu este afectat de razele solare / UV.
 • Nu permite creșterea mucegaiului și a bacteriilor.
 • Schimbarea apei este ușoară, deoarece este un volum mic.
 • Rezistent la schimbările bruște ale temperaturii.
 • Nu este inflamabil
 • Culoarea nu se estompează în timp
 • Perdele de apă Nu provoacă mirosuri rele.
 • Mulți ani, imaginea poate fi folosită neschimbată.
 • Ușor de instalat. Portabil.
 • Perdele de apă Acasă, birou, restaurant, spital, policlinică, centru comercial, hotel și aer liber, intrări în parc, grădină, apartament și site-uri, în timp ce decorul adaugă imagini.
CONTACTEAZA-NE
0730866694

© 2023 Glassmart

Theme by Anders Norén

ro_RORomână