Glassmart

Constructor de Terase cu sticla securizata

FATADA VENTILATA DIN GRESIE

Sisteme de placare a fațadelor ventilate din ceramica, din granit

Placarea de fațadă ventilată ceramică este aplicarea ceramicii de granit produse în diferite culori și texturi pe subconstrucții din aluminiu sau ca sistem ascuns. Dimensiunea ceramicii este determinata ca 30X60, 60X60 sau 60X120 cm. Se aplica in marimea dorita in functie de marimea cladirii, din aceste dimensiuni.
După alegerea materialului ceramic sau granit preferat din sistem, prin asigurarea izolației termice pe fațadele surde ale clădirii, sub-suportul sistemului este integrat în structură construcției din aluminiu ca sistem lipit, cu clemă, canalizat, cu agatator din poliuretan și sistem multi-clip . Acoperirile de fațadă din granit și ceramică nu se  pătează, nu sunt afectate de schimbările atmosferice și rezistența lor la căldură este, de asemenea, foarte mare.
Cu culorile sale bogate și opțiunile de aplicare, este aplicat ca un strat de suprafață asamblat mecanic pe exteriorul clădirilor precum hoteluri, spitale, centre de afaceri. Ajută fatada exterioara a clădirii să fie rezistenta la abraziune, îndoire și substanțe chimice. Întrucât va exista ceva spațiu între suprafața ceramică și betonul armat, permite și utilizarea izolației termice. Este preferat de mulți oameni pentru că arată stilat vizual.

 
 

Este un sistem de carcasă purtătoare pe care poate fi montat material ceramic. Este avantajos din punct de vedere al costurilor de stoc deoarece este format dintr-un număr mic de profile și accesorii. Aceste sisteme sunt, în general, descrise ca placare de fațadă ventilată, iar subconstrucțiile care urmează să fie utilizate în aceste sisteme trebuie să fie rezistente la coroziuneDin acest motiv, sistemul de suport și accesoriile acestuia, constând în întregime din profile de aluminiu și oțel inoxidabil, fac ca sistemul Glassmart să fie avantajos.

 

© 2023 Glassmart

Theme by Anders Norén

en_GBEnglish (UK)