Glassmart

Constructor de Terase cu sticla securizata

BALCON DIN STICLA

Sistemele de Balcoane din Sticlă Securizată

Sistemul de balcoane din sticlă securizat GlasSmart este un sistem de balcoane de sticlă glisantă și pliabilă alcătuită din sticlă temperată și profiluri de sistem la dimensiunile de 8 mm, 10 mm. 

Printre funcționalitatea acestui sistem face parte reducerea de zgomote, rezistență la abraziune și rezistența la căldură și frig. Panelele sunt deschise în interior și sunt proiectate să fie deschise și pe dreapta și pe stânga, în funcție de structura arhitectuală a balconului și a dorințelor dumneavoastră. Prin intermediul canalului său de scurgere a apei și a solului înclinat, Balcoanele de Sticlă Securizat au fost concepute pentru a minimaliza pătrunderea apei. Datorita fitilelor in aluminiu dintre aripi asigură atât izolare termică și fonică, devenind astfel o investiție pe termen lung. 

Cu ajutorul profilelor noastre de ajustare oferim posibilitatea de a corecta imperfecțiunile care pot apărea la podea sau la tavan. În felul acesta completarea vizuală este gata. Vă punem la dispoziție un aparat de fixare care va împiedica mișcarea involuntară a panelelor atunci când acestea sunt strânse. Acest aparat are rolul de a împiedica mișcarea involuntară a panelelor.

S-a încercat pe cât posibilul ca accesoriile sistemului să se ascundă. În felul acesta specialiștii noștri din cadrul departamentului de Cercetare și Inovație au pregătit Sistemul de Balcon cu Sticlă folosind sticlă de 8 mm. Alegem pentru dumneavoastră Accesorii din Plastic din Fibră de sticlă care nu necesită întreținere.

Roțile noastre de înaltă calitate nu necesită întreținere care lucrează pe orizontală sunt de calitatea superioară. Piesele interioare sunt formate din rulmenți din oțel. Există 8 roți pe fiecare capac unde structurile panelelor sunt împerecheate în două părți jos și două părți sus. În funcție de preferințe puteți utiliza diferite sisteme de închidere. Pentru siguranța dumneavoastră puteți folosi siguranța pentru copii sau sistemul de închidere cu cheie. Toate accesoriile noastre au opțiuni de culoare (Negru, Gri). Pentru a asigura etanșarea, profilele aripa jos și aripa sus ale plintei sunt echipate cu fitile de perie și sunt întărite parțial cu garnituri de cauciuc.


În acest sistem, puteți realiza proiectul dumneavoastră de închidere a balconului de sticlă în profiluri de aluminiu cu peste 300 de culori RAL: de la gri de aluminiu, bronz, mat sau aplicații lucioase. Aveți opțiunea de a alege un model din lemn pentru suprafață.

Rulează videoul
Lățimea panelelor poate fi între 40 – 100 cm. Înălțimea maximă a sistemului trebuie să fie de cel mult 350 cm. Dimensiunile sticlei temperate: 8 și 10 mm. MATERIALE: ALUMINIU, ACCESORII, STICLĂ SECURIZATĂ
CONTACTEAZA-NE
0730866694

© 2023 Glassmart

Theme by Anders Norén

ro_RORomână